Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Wie zijn wij?

Over Wilms onderhoud - storing.

We zijn van origine een familiebedrijf en zetten onze klanten en medewerkers altijd op de eerste plaats. Onze onderhouds- en storingsmonteurs zijn stuk voor stuk vakmensen. Professionals die dag en nacht voor u klaarstaan. Deze gecertificeerde monteurs voorkomen en verhelpen storingen, lekkages en verstoppingen in Den Helder en omgeving. Dat doen ze voor particuliere en voor zakelijke klanten. Wilms onderhoud - storing werkt bijvoorbeeld voor de agrarische sector, de overheid, woningbouwverenigingen, het MKB, de utiliteit en de lichte industrie.

Hoe wij werken.

Ontzorgt. Lost op. Direct. Dat is de belofte die we aan onze klanten doen. Zoekt u een betrouwbare partij die uw installaties onderhoudt? Wij ontzorgen u volledig. Zit u met een storing en heeft u hulp nodig? Wij lossen het voor u op. Belt u Wilms onderhoud - storing, dan krijgt u direct iemand aan de lijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en altijd op de hoogte van de laatste technieken en normeringen en van de geldende wet- en regelgeving. Ze werken veilig en verantwoord, met inachtneming van uw wensen en respect voor uw eigendommen.

 

Werken bij Wilms onderhoud - storing.

Wilms is een familiebedrijf en dat je merk je. Wij zorgen goed voor onze mensen. Ben jij enthousiast over het vak als storingsmonteur? Denk je in oplossingen, ben je verantwoordelijk en betrouwbaar en streef je altijd naar kwaliteit? Solliciteer dan direct!

Erkend leerbedrijf.

Wilms onderhoud - storing is een erkend leerbedrijf. Onze gecertificeerde monteurs leiden jonge mensen met liefde voor dit vak graag op tot professionele vakkrachten. Je kunt bij ons terecht als je de opleiding volgt tot:

  • Elektro- of servicemonteur
  • Werkvoorbereider of hulpmonteur
  • Koel- of verwarmingsmonteur

In de samenleving.

Wilms onderhoud - storing staat midden in de Helderse samenleving. Wij dragen het verenigingsleven in de regio een warm hart toe en sponsoren daarom regelmatig clubs, verenigingen, projecten en evenementen.

Wilms badkamers - keukens.

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken of badkamer?
Landelijk, klassiek, modern of een hele andere richting?

Wilms installatietechniek.