Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Onderhoud.

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor uw installaties. Periodiek onderhoud verdient zichzelf terug. Het voorkomt storingen en lekkages, houdt uw installaties veilig en zorgt ervoor dat ze langer meegaan. Ook voorkomen we hiermee dat uw installaties niet teveel energie verbruiken. Lekker duurzaam dus!

Vanaf 1 april 2023 moeten installatiebedrijven en monteurs die werken aan gasverbrandingsinstallaties voldoen aan de gasketelwet.  Wilms onderhoud - storing heeft dit vereiste CO-certificaat.

Wij onderhouden:

  • Verwarming, cv-ketels en warmtepompen
  • Koeling en airconditioning
  • Luchtbehandeling en ventilatie
  • Gas-, water- en elektrische installaties
  • Riolering

Ontzorgt. Lost op. Direct.

Bij Wilms onderhoud - storing betaalt u alleen voor het werk dat we doen. U hoeft dus geen abonnement aan te gaan. Een keer per jaar maken wij met u een afspraak voor onderhoud aan uw installaties. Zo weet u zeker dat uw installaties altijd veilig, betrouwbaar en zuinig zijn.

Uw installaties voeren wij in ons systeem in en hiermee bouwen wij een onderhoudshistorie op. De werkbonnen en facturen zijn allemaal digitaal voor u beschikbaar. Zo houden we de administratie helder en overzichtelijk. Onze volledig gecertificeerde onderhoudsmonteurs voeren het onderhoud uiteraard volgens de wettelijke eisen uit.

Bent u nog geen klant?

Ook dan kunt u uiteraard onderhoud bij ons aanvragen. Bij Wilms onderhoud - storing betaalt u alleen voor het werk dat we doen. U hoeft geen abonnement aan te gaan, dus u bent geen geld kwijt aan maandelijkse of jaarlijkse kosten.

Onderhoudstarieven.

Exclusief materiaalkosten.

Uurloon.

€ 90.75 per uur inclusief BTW op basis van nacalculatie. Wij ronden de tijd naar boven af per kwartier. Buiten werktijden rekenen wij een avond- of weekendtarief.

+ Voorrijkosten vanaf Wilms Den Helder Ravelijncenter.

0 - 15 km € 29,50 inclusief BTW
15 - 25 km € 42,50 inclusief BTW
40 - 60 km € 78,65 inclusief BTW
Texel Teso retourkosten

 

Voordelen.

  • 1 x per jaar gepland onderhoud
  • Geen maandelijkse kosten
  • Elk moment opzegbaar
  • Helder en lekker makkelijk

Waarom Wilms onderhoud - storing?

Makkelijk bereikbaar
Echte kennis van zaken
Heldere tarieven
Snelle service
Abonnement afsluiten niet nodig
Afspraak is afspraak